2020-09-10

Napoje

Festiwal jesiennych smaków w Costa Coffee

Szukasz smacznej przekąski i przepysznych napojów, które dodadzą energii w zimne, jesienne dni? Odkryj produkty z Oferty Wartej Skosztowania w kawiarniach Costa Coffee i przekonaj się, że najwyższa jakość może iść w parze z przystępnymi cenami.

 

 


Pożywny posiłek dla każdego
Oferta Warta Skosztowania to  łakomy kąsek dla wszystkich poszukujących przepysznych, pożywnych posiłków w atrakcyjnych cenach. Wielbiciele zdrowych przekąsek koniecznie muszą spróbować ciabatty z jajkiem, która przywróci wspomnienia o letnich lekkich kanapkach i wspaniale uzupełni jesienną dietę o niezbędne substancje odżywcze, zawarte w zielonych dodatkach. Dla fanów klasycznych, pełnowartościowych posiłków polecamy sycącą ciabattę z szynką i pomidorem, a dla spragnionych zupełnie nowych smaków przygotowaliśmy oryginalną propozycję w postaci ciabatty z hummusem i serkiem mascarpone, doprawionej listkami świeżej mięty. Na deser warto zaś skosztować jednego z dwóch ciast dostępnych w ofercie: pachnącego jesiennymi przetworami ciasta ze śliwkami i orzechami lub słodkiego brownie z malinami, przygotowanego na bazie organicznej mąki ryzowej. Mniam! 
 
 
 
 
Rozgrzewka na jesienne chłody
Zapomnij o zimnej aurze za oknem i ciesz się łykiem gorącej, aromatycznej kawy, czekającej na Ciebie w Ofercie Wartej Skosztowania w Costa Coffee. Każdy spragniony intensywnych, bogatych smaków znajdzie tu coś dla siebie. Na miłośników małej czarnej czeka charakterna Caffe Crema, która rozgrzeje i doda energii na cały dzień. Fani delikatnych kawowych doznań mogą spróbować przepysznej Caffe Corto z mlekiem o prawdziwie kremowej konsystencji. Z kolei dla koneserów kawowych wariacji w ofercie jest też dostępna deserowa Caffe Breve z dodatkiem śmietanki, karmelowego syropu i rozpływającej się w ustach czekoladowej posypki. Wszystko po to, by osłodzić smętna jesienną aurę.
 
 
Nie czekaj, odwiedź Costa Coffee i odkryj jesienne smaki z Oferty Wartej Skosztowania już teraz!
 

Komentarze (0)

Copyright by Daniel Feist & Bartek Kozar